KOM LANGS EN ONTDEK....

 

KWALITEIT EN SERVICE VOOR EEN BETAALBARE PRIJS

Wat kunnen wij u bieden...

 

 

VERGADERZAAL VOOR LUNCH, MEETING OF DINER

Wenst u meer informatie? Wij bellen u gratis terug en vertellen u graag iets meer over de vele mogelijkheden.

Home Bedrijfsfeesten Trouwlocatie Feestzaal Vergaderen Open avond Bel mij Offerte Contact

Event centrum het Witte Paard

Gildeweg 2

2632 BA Nootdorp

 

BEL MIJ

OPEN AVOND HIER AANMELDEN

Design by Bigfoot InternetMarketing Links

 

Luxe vergaderzaal in Den Haag tot uw beschikking

 

Ons partycentrum beschikt over drie modern ingerichte zalen voor gezelschappen vanaf 20 personen. Van een zakelijke meeting, met een lunch of diner, tot aan een geheel verzorgd All-in Arrangement of een themafeest. Bij het Witte Paard kunnen wij u van alles voorzien. Vanzelfsprekend is iedere bijeenkomst uniek. Wij nodigen u daarom ook graag uit om in een gesprek uw specifieke wensen te bespreken om gezamenlijk tot een geschikte invulling van uw evenement te komen.

 

Prijsindicatie bij 1 dagdeel vanaf  € 250,00

Festival avond
Grill avond
Parade avond
Retro
Dresscode White
Exotic
Tropical
Après-Ski
Jaren Zestig
Western  

Beschikbare thema’s voor uw meeting.

Home Bedrijfsfeesten Trouwlocatie Feestzaal Vergaderen Open avond Bel mij Offerte Contact

Altijd al eens buiten de deur willen vergaderen  met uw bedrijf? Het Witte Paard is er voor u. Wij bieden, al vanaf 20 personen, speciale vergaderzalen om met uw bedrijf te brainstormen, presentaties te houden of een gewone vergadering te beleggen. Omdat wij gunstig gelegen zijn, vlakbij Den Haag , en direct aan de snelweg, zijn wij gemakkelijk te bereiken. En op ons eigen parkeerterrein heeft u altijd een plekje. En komt u niet met de auto? Dan kunt u simpel met het openbaar vervoer bij ons geraken. Wij nemen u graag zoveel mogelijk werk uit handen. Vandaar dat wij u de gehele dag in de watten leggen. Volop koffie, thee of andere drank, alsmede een overheerlijke lunch en/of diner, wij zorgen voor alles.

 

U moet alleen nog zelf vergaderen  , maar dat kun uitstekend in onze geluiddichte vergaderruimtes. En als u even wilt bijkomen kan dat in onze mooie serre. En voor de rokers hebben we een aparte rookruimte, zodat zij tenminste niet naar buiten hoeven om bij te tanken. Voor de eventuele mindervaliden hebben wij naast een lift, ook aangepaste invalidentoiletten. Zo voelt iedereen zich welkom. Niet alleen de service en faciliteiten, maar ook onze prijzen zijn, bij het Witte Paard uitstekend.

 

Wij vragen een vast bedrag per persoon. U betaalt eenmalig voor onbeperkt koffie en thee en dat scheelt behoorlijk in de kosten. Daarom zijn wij voor vergaderingen de voordeligste in de regio Den Haag  en daarbuiten. Neem dus snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
 

Offerte