KOM LANGS EN ONTDEK....

 

KWALITEIT EN SERVICE VOOR EEN BETAALBARE PRIJS

Wat kunnen wij u bieden...

 

 

FEESTZAAL MET TOP ENTERTAINMENT

Wenst u meer informatie? Wij bellen u gratis terug en vertellen u graag iets meer over de vele mogelijkheden.

Home Bedrijfsfeesten Trouwlocatie Feestzaal Vergaderen Open avond Bel mij Offerte Contact

Event centrum het Witte Paard

Gildeweg 2

2632 BA Nootdorp

 

BEL MIJ

OPEN AVOND HIER AANMELDEN

Design by Bigfoot InternetMarketing Links

 

De Feestzaal van Den haag tot uw beschikking!

 

Als u een mooie feestlocatie zoekt dan heeft het Witte Paard u zeker iets te bieden. Wij kunnen een complete feestavond voor u verzorgen met swingende muziek, een drankarrangement, diverse koude en warme hapjes en verrassend entertainment.

 

Prijsindicatie vanaf € 30,50 per persoon

 

Festival avond
Grill avond
Parade avond
Retro
Dresscode White
Exotic
Tropical
Après-Ski
Jaren Zestig
Western  

Beschikbare thema’s voor uw feest.

Home Bedrijfsfeesten Trouwlocatie Feestzaal Vergaderen Open avond Bel mij Offerte Contact

Het Witte Paard is een feestlocatie in Den Haag om al uw feestjes te geven. Ons party- en eventcentrum is uitermate geschikt om eens flink de bloemetjes buiten te zetten. Vlakbij de A12 en met een groot parkeerterrein is de ligging van ons centrum optimaal. Ook met het openbaar vervoer zijn we uitstekend te bereiken, zodat u niet met de auto hoeft te komen als u liever niet rijdt na een feestje. Het Witte Paard biedt plaats tot een maximum van 500 personen, maar kleinere groepen zijn natuurlijk ook van harte welkom.

 

De dag van uw feestje zorgen wij overal voor. De drankjes worden bij u aan tafel gebracht, de zoutjes staan klaar en de hapjes worden terstond rondgelopen. Als u dat wenst gieten wij een thema over uw feestje. Van een retrothema, sixtiesparty tot een heus westernfeest, wij helpen u er graag bij. Daarnaast kennen onze buffetten ook een elk een andere insteek. Zo is er de partygrill, met lekker veel vlees, of een Paradeavond met lekker veel salades. Of als u heel uitgebreid wenst, hebben we ook verschillende All-in arrangementen. Een overheerlijk welkomstdrankje en dessert bovenop het buffet. Zo is er het dinerbuffet, of de Proeverij, met diverse warme en koude hapjes. Geen grote salades maar diverse kleine creatieve gerechtjes die tezamen als maaltijd voldoen. Of toch liever het Market Place arrangement, met vier verschillende eetkraampjes, van Asian Wok, tot live visbereidingen.

 

Er is voor ieder wat wils. Als u in het Witte Paard uw personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft of familiefeest wilt houden, nemen wij al uw zorgen uit handen. Met onze ruime keuze in arrangementen zit er altijd iets voor uw bedrijf bij. Wij hanteren ook vaste prijzen per persoon, ongeacht hoeveel er gedronken of gegeten wordt, dus u weet vooraf al hoeveel u kwijt bent. Wij informeren u graag naar alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden, dus neem snel contact met ons op voor een uitgebreide offerte op maat.
 

Offerte