KOM LANGS EN ONTDEK....

 

KWALITEIT EN SERVICE VOOR EEN BETAALBARE PRIJS

Wat kunnen wij u bieden...

 

 

EEN MODERN EN STIJLVOL TROUWLOCATIE

Wenst u meer informatie? Wij bellen u gratis terug en vertellen u graag iets meer over de vele mogelijkheden.

Home Bedrijfsfeesten Trouwlocatie Feestzaal Vergaderen Open avond Bel mij Offerte Contact

Event centrum het Witte Paard

Gildeweg 2

2632 BA Nootdorp

 

BEL MIJ

OPEN AVOND HIER AANMELDEN

Design by Bigfoot InternetMarketing Links

 

Festival avond
Grill avond
Parade avond
Retro
Dresscode White
Exotic
Tropical
Après-Ski
Jaren Zestig
Western  

Beschikbare thema’s voor uw bruiloft.

Home Bedrijfsfeesten Trouwlocatie Feestzaal Vergaderen Open avond Bel mij Offerte Contact

Op zoek naar een geschikte trouwlocatie in Den Haag?

 

Het Witte Paard heeft meerder zalen. Hoe groot je feest ook is en hoeveel gasten je ook wilt uitnodigen wij hebben de geschikte ruimte. Wij hebben 3 zalen voor u beschikbaar: de Meesterzaal die geschikt is voor bruiloften met maximaal 300 gasten. De Gildezaal is een mooie zaal voor 100 personen. Beide zalen hebben een aangelegen serre. De Meesterzaal en de Gildezaal kunnen worden samengevoegd tot een ruimte voor

ongeveer 500 gasten. De verhoging met luxe fauteuiltjes en grote open sfeerhaard geeft een knus gevoel.

 

Ons Mexicaanse dorpspleintje de Caballo Blanco is een sfeervolle ruimte voor een kleiner gezelschap tot 60 gasten. Het zaaltje kan ook worden ingezet voor een zittend diner, een buffet of walking dinner voorafgaand aan het feest of na afloop van de receptie.

 

Prijsindicatie vanaf  € 37,00 per persoon

 

Vlakbij Delft , naast de A12, is party- en eventcentrum Het Witte Paard dé trouwlocatie om te trouwen en om uw bruiloft of receptie te geven. Ons huwelijksdiner is al vanaf 15 personen, dus ook intieme groepen kunnen bij ons altijd terecht. Door onze zalen met elkaar te verbinden bieden we voor een feest of receptie zelfs plaats aan 500 mensen. Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en met een groot parkeerterrein zijn wij van alle gemakken voorzien.

 

Het Witte Paard is al decennia lang een begrip in de omgeving van Den Haag en omstreken en we laten u en uw vrienden graag zien waarom. Als u besluit om bij het Witte Paard uw feestje te houden, hoeft u nergens meer naar om te kijken. Wij zorgen voor alle drankjes gedurende de gehele avond, die we ook gewoon naar uw tafel komen brengen. Tussentijds zorgen we uiteraard ook gewoon voor zoutjes, bitterballen of wat u maar wenst. Daarnaast nemen we het diner voor onze rekening. Wij hebben een ruime keuze uit buffetten en thema's. Zo is er bijvoorbeeld onze Grill avond of ons Westernthema, waarbij onze topkok onder meer een heerlijk onvervalste chili bereidt. Zijn u en uw vrienden of familie fijnproevers? Kies dan voor ons All-In arrangement Proeverij, met diverse warme en koude hapjes. Geen grote salades maar diverse kleine creatieve gerechtjes die tezamen als maaltijd voldoen.

 

Dit is slechts een kleine greep uit wat er mogelijk is. Bovendien zijn combinaties van verschillende thema's en buffetten zijn op aanvraag altijd mogelijk, dus schroom niet om te vragen naar alle mogelijkheden. Zoals u heeft kunnen lezen, zijn onze service en faciliteiten perfect voor het houden van uw trouwfeest of receptie. Bovendien zijn wij in onze prijsstelling ook bijzonder voordelig. Omdat het Witte Paard ook vaste prijzen per persoon rekent, weet u meteen waar u aan toe bent. En u betaalt geen zaalhuur als u meer dan 1000 euro besteed. Neem dus zo snel mogelijk contact met ons op. Dan doen wij u het beste aanbod in de regio Den Haag.

Offerte