KOM LANGS EN ONTDEK....

 

KWALITEIT EN SERVICE VOOR EEN BETAALBARE PRIJS

Wat kunnen wij u bieden...

 

 

DE FEESTLOCATIE VOOR UW BEDRIJFSFEEST

Wenst u meer informatie? Wij bellen u gratis terug en vertellen u graag iets meer over de vele mogelijkheden.

Home Bedrijfsfeesten Trouwlocatie Feestzaal Vergaderen Open avond Bel mij Offerte Contact

Event centrum het Witte Paard

Gildeweg 2

2632 BA Nootdorp

 

BEL MIJ

OPEN AVOND HIER AANMELDEN

Design by Bigfoot InternetMarketing Links

 

De feestlocatie in Den Haag als host voor uw bedrijfsfeest.

 

Het organiseren van een goed bedrijfsfeest is nog geen eenvoudige zaak. Wij kunnen een complete bedrijfsfeest voor u verzorgen met swingende muziek, een drankarrangement, diverse koude en warme hapjes en verrassend entertainment. De verzorging is bij het Witte Paard in professionele handen. Des te groter is uw voldoening als uw personeel het naar zijn zin heeft en een geweldige avond heeft gehad.

 

Prijsindicatie vanaf € 32,00 per persoon

 

Festival avond
Grill avond
Parade avond
Retro
Dresscode White
Exotic
Tropical
Après-Ski
Jaren Zestig
Western  

Beschikbare thema’s voor uw bedrijfsfeest.

Home Bedrijfsfeesten Trouwlocatie Feestzaal Vergaderen Open avond Bel mij Offerte Contact

Party- en Eventcentrum Het Witte Paard biedt voor alle bedrijven in de omgeving van Den Haag de optimale sfeer om een feestje te geven. Gelegen naast de A12 is ons centrum makkelijk te bereiken met de auto, maar ook met het openbaar vervoer is mogelijk, aangezien er twee buslijnen stoppen nabij Het Witte Paard. Logistiek is er dus geen enkel probleem om niet bij ons uw bedrijfsfeest te geven. Wij kunnen maximaal 500 man aan, maar aangezien wij al groepen aannemen vanaf 40 personen, kunnen ook kleinere bedrijven gebruik maken van onze feestfaciliteiten.

 

Bij het Witte Paard heeft u keuze uit verschillende arrangementen. Wilt u een festivalavond, met bitterballen, zoutjes en koude hapjes of een grillavond met canapés en vlees van de grill. Wij hebben een ruim assortiment van verschillende buffetten. Ook kunnen wij speciale themafeesten organiseren, zoals een feest met een Westernthema of een speciaal Tropicalfeest. Natuurlijk brengen wij de gehele avond uw drankjes gewoon naar uw tafel, of u kunt bestellen aan de bar. Als u echt wilt uitpakken hebben we ook All-in arrangementen, met een welkomstdrankje, onbeperkt drinken, een diner en een dessert. Zo kunt u optimaal genieten van een avondje met al uw werknemers.

 

Onze arrangementen gaan uit van een avond van 4,5 uur. Een combinatie van onze verschillende arrangementen is ook altijd mogelijk. De prijzen die wij hanteren zijn de beste in de regio Den Haag. Dit kunnen wij beloven, omdat wij vaste arrangementen hebben toegespitst op uw wensen. Zo krijgt u onbeperkt drinken en genoeg te eten, voor een vast bedrag per persoon. Wij nemen u al het werk uit handen, zodat u optimaal kunt genieten van uw feestje.

 

U zult voldaan bij ons vertrekken, dat beloven wij u. Neem dus snel contact met het Witte Paard op, doen wij u het beste aanbod.

Offerte