KOM LANGS EN ONTDEK....

 

KWALITEIT EN SERVICE VOOR EEN BETAALBARE PRIJS

Wat kunnen wij u bieden...

 

 

Vergaderen in regio Westerlee doet u bij het Witte Paard!

Wenst u meer informatie voor uw vergadering? Wij bellen u gratis terug en vertellen u graag iets meer over de vele mogelijkheden.

Home Bedrijfsfeesten Trouwlocatie Feestzaal Vergaderen Open avond Bel mij Offerte Contact

Event centrum het Witte Paard

Gildeweg 2

2632 BA Nootdorp

 

BEL MIJ

OPEN AVOND HIER AANMELDEN

Design by Bigfoot InternetMarketing

 

Festival avond
Grill avond
Parade avond
Retro
Dresscode White
Exotic
Tropical
Après-Ski
Jaren Zestig
Western  

Beschikbare thema’s voor uw personeelsfeest.

Home Bedrijfsfeesten Trouwlocatie Feestzaal Vergaderen Open avond Bel mij Offerte Contact

Op zoek naar een vergaderzaal voor het houden van een vergadering of presentatie in de buurt van Westerlee? Bij het Witte Paard bent u aan het juiste adres. Niet alleen is ons eventcentrum gunstig gelegen naast de de A12 en dus makkelijk te bereiken met de auto, maar bovendien is het ook zeer makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Ons grote parkeerterrein biedt voldoende ruimte om uw auto te parkeren. Zo verliest u geen tijd en bent u altijd op tijd voor uw vergadering. De afgelegen setting biedt een optimale sfeer om in alle rust eens flink te brainstormen of om de puntjes op de i te zetten binnen uw bedrijf. En dat al vanaf 20 personen. Als u besluit om bij het Witte Paard uw vergadering te houden, hoeft u nergens meer naar om te kijken. Wij zorgen voor alle koffie, thee en andere drankje gedurende de gehele dag.

 

Daarnaast kunnen wij voor u de lunch verzorgen en als het echt een lange werkdag wordt, nemen wij zelfs het diner voor onze rekening. Onze geluiddichte vergaderruimtes zorgen ervoor dat u niet wordt afgeleid. Bovendien kunt u in onze mooie, goed verlichtte serre even bijkomen en voor hen die roken, is er een inpandige rookruimte. Zo hoeven zij bij slecht weer niet naar buiten hiervoor. Mocht u mindervalide werknemers hebben binnen uw bedrijf, zijn zij bij het Witte Paard ook van harte welkom. Wij hebben niet alleen een lift in ons pand, maar ook aangepaste invalidentoiletten.

 

In de omgeving Westerlee zult u geen betere plek vinden om te vergaderingen te houden. Niet alleen zijn onze faciliteiten en service uitstekend, maar u betaalt ook nooit te veel bij ons. Onze vaste arrangementen zorgen ervoor dat u bij voorbaat weet waar u aan toe bent. Dit vinden wij wel zo eerlijk, dus kom langs of neem contact met ons op, doen maken wij zo snel mogelijk een offerte op maat voor u.

 

Bedrijfsfeesten

 

De verzorging van uw personeelsfeest is bij het Witte Paard in professionele handen. Wij beschikken over drie modern ingerichte zalen voor gezelschappen vanaf 20 personen.

Bruiloft

 

De mooiste dag van uw leven in een sfeer van gastvrijheid, gezelligheid, aandacht en liefde. Bij het Witte Paard wordt dit een onvergetelijke dag.

Feestzaal

 

Compleet verzorgde feestavond met swingende muziek, een drankarrangement, diverse koude en warme hapjes en verrassend entertainment.

 

Vergaderen

 

Van een zakelijke meeting, met een lunch of diner, tot aan een geheel verzorgd All-in Arrangement. Bij het Witte Paard kunnen wij u van alles voorzien.  

Offerte