KOM LANGS EN ONTDEK....

 

KWALITEIT EN SERVICE VOOR EEN BETAALBARE PRIJS

Wat kunnen wij u bieden...

 

 

Vergaderen in regio Overschie doet u bij het Witte Paard!

Wenst u meer informatie voor uw vergadering? Wij bellen u gratis terug en vertellen u graag iets meer over de vele mogelijkheden.

Home Bedrijfsfeesten Trouwlocatie Feestzaal Vergaderen Open avond Bel mij Offerte Contact

Event centrum het Witte Paard

Gildeweg 2

2632 BA Nootdorp

 

BEL MIJ

OPEN AVOND HIER AANMELDEN

Design by Bigfoot InternetMarketing

 

Festival avond
Grill avond
Parade avond
Retro
Dresscode White
Exotic
Tropical
Après-Ski
Jaren Zestig
Western  

Beschikbare thema’s voor uw personeelsfeest.

Home Bedrijfsfeesten Trouwlocatie Feestzaal Vergaderen Open avond Bel mij Offerte Contact

Op zoek naar een vergaderzaal voor het houden van een vergadering of presentatie in de buurt van Overschie? Bij het Witte Paard bent u aan het juiste adres. Niet alleen is ons eventcentrum gunstig gelegen naast de de A12 en dus makkelijk te bereiken met de auto, maar bovendien is het ook zeer makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Ons grote parkeerterrein biedt voldoende ruimte om uw auto te parkeren. Zo verliest u geen tijd en bent u altijd op tijd voor uw vergadering. De afgelegen setting biedt een optimale sfeer om in alle rust eens flink te brainstormen of om de puntjes op de i te zetten binnen uw bedrijf. En dat al vanaf 20 personen.

 

De faciliteiten bij Het Witte Paard zijn uitstekend. Naast de vanzelfsprekende mindervalide voorzieningen, zoals een lift en een invalidentoilet, zijn onze vergaderzalen geluiddicht. De mooie, goed verlichtte serre is er om even bij te komen. Bovendien hebben we een aparte rookruimte, zodat bij slecht weer de rokers niet naar buiten hoeven, maar lekker warm bij kunnen komen, alvorens er weer gewerkt moet worden. Als het moment daar is, zetten wij de lunch voor u klaar en mocht het een hele lange dag worden, kunnen we zelfs het diner voor u en uw bedrijf verzorgen. Uiteraard zorgen wij gedurende dag voor voldoende koffie en thee, of een ander drankje als u dat liever heeft. Zo kunt u zich gewoon concentreren op uw werk.

 

Onze vergaderruimtes zijn de beste in de omgeving van Overschie, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dus het Witte Paard is ook nog eens supervoordelig, omdat u een vaste arrangementsprijs betaalt voor onbeperkt koffie en thee. De service en faciliteiten zijn uitstekend, dus als u met uw bedrijf langskomt, krijgt u waar voor uw geld.

 

Bedrijfsfeesten

 

De verzorging van uw personeelsfeest is bij het Witte Paard in professionele handen. Wij beschikken over drie modern ingerichte zalen voor gezelschappen vanaf 20 personen.

Bruiloft

 

De mooiste dag van uw leven in een sfeer van gastvrijheid, gezelligheid, aandacht en liefde. Bij het Witte Paard wordt dit een onvergetelijke dag.

Feestzaal

 

Compleet verzorgde feestavond met swingende muziek, een drankarrangement, diverse koude en warme hapjes en verrassend entertainment.

 

Vergaderen

 

Van een zakelijke meeting, met een lunch of diner, tot aan een geheel verzorgd All-in Arrangement. Bij het Witte Paard kunnen wij u van alles voorzien.  

Offerte