KOM LANGS EN ONTDEK....

 

KWALITEIT EN SERVICE VOOR EEN BETAALBARE PRIJS

Wat kunnen wij u bieden...

 

 

Personeelsfeest in de buurt van Wateringen organiseren?

Wenst u meer informatie voor uw bedrijfsfeest? Wij bellen u gratis terug en vertellen u graag iets meer over de vele mogelijkheden.

Home Bedrijfsfeesten Trouwlocatie Feestzaal Vergaderen Open avond Bel mij Offerte Contact

Event centrum het Witte Paard

Gildeweg 2

2632 BA Nootdorp

 

BEL MIJ

OPEN AVOND HIER AANMELDEN

Design by Bigfoot InternetMarketing

 

Festival avond
Grill avond
Parade avond
Retro
Dresscode White
Exotic
Tropical
Après-Ski
Jaren Zestig
Western  

Beschikbare thema’s voor uw personeelsfeest.

Home Bedrijfsfeesten Trouwlocatie Feestzaal Vergaderen Open avond Bel mij Offerte Contact

Op zoek naar een locatie voor het houden van een personeelsfeest in de buurt van Wateringen? Bij het Witte Paard bent u aan het juiste adres. Niet alleen is ons partycentrum gunstig gelegen naast de de A12 en dus makkelijk te bereiken met de auto, maar bovendien is het ook zeer makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Ons grote parkeerterrein biedt voldoende ruimte om uw auto te parkeren. Onze zalen zijn geschikt voor maximaal 500 personen, maar kleinere groepen zijn natuurlijk ook van harte welkom. Bij het Witte Paard heeft u keuze uit verschillende arrangementen. Wilt u een festivalavond, met bitterballen, zoutjes en koude hapjes of een grillavond met canapés en vlees van de grill.

 

Wij hebben een ruim assortiment van verschillende buffetten. Ook kunnen wij speciale themafeesten organiseren, zoals een feest met een Westernthema of een speciaal Tropicalfeest. Natuurlijk brengen wij de gehele avond uw drankjes gewoon naar uw tafel, of u kunt bestellen aan de bar. Als u echt wilt uitpakken hebben we ook All-in arrangementen, met een welkomstdrankje, onbeperkt drinken, een diner en een dessert. Zo kunt u optimaal genieten van een avondje met al uw werknemers. Onze arrangementen gaan uit van een avond van 4,5 uur. Een combinatie van onze verschillende arrangementen is ook altijd mogelijk. Als u dus echt goed wilt kunnen feesten, bent u bij het Witte Paard aan het juiste adres. Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Met onze scherpe arrangementen, toegespitst op uw wensen, zult u dus geen voordeliger partycentrum vinden in de omgeving van Wateringen. En met onze uitstekende service, ervaring en kwaliteit komt u niets te kort. Wij zien u graag.

Bedrijfsfeesten

 

De verzorging van uw personeelsfeest is bij het Witte Paard in professionele handen. Wij beschikken over drie modern ingerichte zalen voor gezelschappen vanaf 20 personen.

Bruiloft

 

De mooiste dag van uw leven in een sfeer van gastvrijheid, gezelligheid, aandacht en liefde. Bij het Witte Paard wordt dit een onvergetelijke dag.

Feestzaal

 

Compleet verzorgde feestavond met swingende muziek, een drankarrangement, diverse koude en warme hapjes en verrassend entertainment.

 

Vergaderen

 

Van een zakelijke meeting, met een lunch of diner, tot aan een geheel verzorgd All-in Arrangement. Bij het Witte Paard kunnen wij u van alles voorzien.  

Offerte