KOM LANGS EN ONTDEK....

 

KWALITEIT EN SERVICE VOOR EEN BETAALBARE PRIJS

Wat kunnen wij u bieden...

 

 

Personeelsfeest in de buurt van Poeldijk organiseren?

Wenst u meer informatie voor uw bedrijfsfeest? Wij bellen u gratis terug en vertellen u graag iets meer over de vele mogelijkheden.

Home Bedrijfsfeesten Trouwlocatie Feestzaal Vergaderen Open avond Bel mij Offerte Contact

Event centrum het Witte Paard

Gildeweg 2

2632 BA Nootdorp

 

BEL MIJ

OPEN AVOND HIER AANMELDEN

Design by Bigfoot InternetMarketing

 

Festival avond
Grill avond
Parade avond
Retro
Dresscode White
Exotic
Tropical
Après-Ski
Jaren Zestig
Western  

Beschikbare thema’s voor uw personeelsfeest.

Home Bedrijfsfeesten Trouwlocatie Feestzaal Vergaderen Open avond Bel mij Offerte Contact

Op zoek naar een locatie voor het houden van een personeelsfeest in de buurt van Poeldijk? Bij het Witte Paard bent u aan het juiste adres. Niet alleen is ons partycentrum gunstig gelegen naast de de A12 en dus makkelijk te bereiken met de auto, maar bovendien is het ook zeer makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Ons grote parkeerterrein biedt voldoende ruimte om uw auto te parkeren. Onze zalen zijn geschikt voor maximaal 500 personen, maar kleinere groepen zijn natuurlijk ook van harte welkom. Als u eenmaal bij ons binnen bent, voorzien wij u van alle gemakken om uw werknemers te vertroetelen. We hebben een aparte rokersruimte voor hen die dit behoeven en we komen uw drankjes gewoon naar uw tafel brengen als u niet aan de bar wilt bestellen. Onze topkoks bereiden heerlijke hapjes voor u, die gedurende de avond worden uitgeserveerd.

 

Ook maken zij het buffet klaar, waarbij u kunt kiezen uit verschillende thema's en bijbehorend eten. Zo hebben we de partygrill, voor de vleeseter, of een saladebuffet behorende bij de Paradeavond. Of u kiest voor het All-In arrangement, waarbij u een welkomstdrankje krijgt en een dessert, bovenop de hapjes, drankjes en buffet. Combinaties van verschillende thema's en buffetten zijn altijd mogelijk, dus vraag zeker naar de mogelijkheden. Onze arrangementen gaan uit van een avond van 4,5 uur, maar als u langer wilt blijven, informeren wij u graag. Wij garanderen u dat u bij het Witte Paard op het juiste adres bent. Met onze uitstekende service en kwaliteit steken wij met kop en schouders boven de rest uit. Met onze speciale arrangementsprijzen weet u van te voren waar u aan toe bent en heeft u geen verassingen achteraf. Neem dus snel contact met ons op of kom even langs, dan doen wij u meteen een scherp aanbod.

 

 

Bedrijfsfeesten

 

De verzorging van uw personeelsfeest is bij het Witte Paard in professionele handen. Wij beschikken over drie modern ingerichte zalen voor gezelschappen vanaf 20 personen.

Bruiloft

 

De mooiste dag van uw leven in een sfeer van gastvrijheid, gezelligheid, aandacht en liefde. Bij het Witte Paard wordt dit een onvergetelijke dag.

Feestzaal

 

Compleet verzorgde feestavond met swingende muziek, een drankarrangement, diverse koude en warme hapjes en verrassend entertainment.

 

Vergaderen

 

Van een zakelijke meeting, met een lunch of diner, tot aan een geheel verzorgd All-in Arrangement. Bij het Witte Paard kunnen wij u van alles voorzien.  

Offerte