KOM LANGS EN ONTDEK....

 

KWALITEIT EN SERVICE VOOR EEN BETAALBARE PRIJS

Wat kunnen wij u bieden...

 

 

Personeelsfeest in de buurt van Leidschendam organiseren?

Wenst u meer informatie voor uw bedrijfsfeest? Wij bellen u gratis terug en vertellen u graag iets meer over de vele mogelijkheden.

Home Bedrijfsfeesten Trouwlocatie Feestzaal Vergaderen Open avond Bel mij Offerte Contact

Event centrum het Witte Paard

Gildeweg 2

2632 BA Nootdorp

 

BEL MIJ

OPEN AVOND HIER AANMELDEN

Design by Bigfoot InternetMarketing

 

Festival avond
Grill avond
Parade avond
Retro
Dresscode White
Exotic
Tropical
Après-Ski
Jaren Zestig
Western  

Beschikbare thema’s voor uw personeelsfeest.

Home Bedrijfsfeesten Trouwlocatie Feestzaal Vergaderen Open avond Bel mij Offerte Contact

Op zoek naar een locatie  voor het houden van een personeelsfeest in de buurt van Leidschendam? Bij het Witte Paard bent u aan het juiste adres. Niet alleen is ons partycentrum gunstig gelegen naast de de A12 en dus makkelijk te bereiken met de auto, maar bovendien is het ook zeer makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Ons grote parkeerterrein biedt voldoende ruimte om uw auto te parkeren.

 

Onze zalen zijn geschikt voor maximaal 500 personen, maar kleinere groepen zijn natuurlijk ook van harte welkom. Na het welkomstdrankje bij binnenkomst, heeft u de keuze uit verschillende buffetmogelijkheden. De Partygrill, voor de vleesliefhebber, de Paradeavond, met veel salades of heeft u liever een maaltijdvervangende hapjesbuffet. Bijna alles kan. We komen uw drankjes, bitterballen en andere hapjes gewoon aan tafel brengen en voor hen die dat wensen, hebben we een inpandige rookruimte, wat erg fijn is bij slecht weer. Wij kunnen zelfs uw feestavond voorzien van een leuk thema, zoals een Westernfeest of Tropicalthema. Wij verzorgen het graag voor u. Combinaties van verschillende thema's en buffetten zijn op aanvraag altijd mogelijk, dus schroom niet om te vragen naar alle mogelijkheden.

 

Niet alleen de service en kwaliteit, maar ook onze prijzen zijn, bij het Witte Paard uitstekend. Bij onze all-in arrangementen vragen wij een vast bedrag per persoon, voor onbeperkt drinken en dat scheelt behoorlijk in de kosten. Daarom zijn wij voor bedrijfsfeesten de voordeligste in de regio Leidschendam en daarbuiten. Neem dus snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

Bedrijfsfeesten

 

De verzorging van uw personeelsfeest is bij het Witte Paard in professionele handen. Wij beschikken over drie modern ingerichte zalen voor gezelschappen vanaf 20 personen.

Bruiloft

 

De mooiste dag van uw leven in een sfeer van gastvrijheid, gezelligheid, aandacht en liefde. Bij het Witte Paard wordt dit een onvergetelijke dag.

Feestzaal

 

Compleet verzorgde feestavond met swingende muziek, een drankarrangement, diverse koude en warme hapjes en verrassend entertainment.

 

Vergaderen

 

Van een zakelijke meeting, met een lunch of diner, tot aan een geheel verzorgd All-in Arrangement. Bij het Witte Paard kunnen wij u van alles voorzien.  

Offerte