KOM LANGS EN ONTDEK....

 

KWALITEIT EN SERVICE VOOR EEN BETAALBARE PRIJS

Wat kunnen wij u bieden...

 

 

Personeelsfeest in de buurt van Benthuizen organiseren?

Wenst u meer informatie voor uw bedrijfsfeest? Wij bellen u gratis terug en vertellen u graag iets meer over de vele mogelijkheden.

Home Bedrijfsfeesten Trouwlocatie Feestzaal Vergaderen Open avond Bel mij Offerte Contact

Event centrum het Witte Paard

Gildeweg 2

2632 BA Nootdorp

 

BEL MIJ

OPEN AVOND HIER AANMELDEN

Design by Bigfoot InternetMarketing

 

Festival avond
Grill avond
Parade avond
Retro
Dresscode White
Exotic
Tropical
Après-Ski
Jaren Zestig
Western  

Beschikbare thema’s voor uw personeelsfeest.

Home Bedrijfsfeesten Trouwlocatie Feestzaal Vergaderen Open avond Bel mij Offerte Contact

Op zoek naar een locatie  voor het houden van een personeelsfeest in de buurt van Benthuizen? Bij het Witte Paard bent u aan het juiste adres. Niet alleen is ons partycentrum gunstig gelegen naast de de A12 en dus makkelijk te bereiken met de auto, maar bovendien is het ook zeer makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Ons grote parkeerterrein biedt voldoende ruimte om uw auto te parkeren. Onze zalen zijn geschikt voor maximaal 500 personen, maar kleinere groepen zijn natuurlijk ook van harte welkom. De dag van uw feestje zorgen wij overal voor.

 

De drankjes worden bij u aan tafel gebracht, de zoutjes staan klaar en de hapjes worden terstond rondgelopen. Als u dat wenst gieten wij een thema over uw feestje. Van een retrothema, sixtiesparty tot een heus westernfeest, wij helpen u er graag bij. Daarnaast kennen onze buffetten ook een elk een andere insteek. Zo is er de partygrill, met lekker veel vlees, of een Paradeavond met lekker veel salades. Of als u heel uitgebreid wenst, hebben we ook verschillende All-in arrangementen. Een overheerlijk welkomstdrankje en dessert bovenop het buffet. Zo is er het dinerbuffet, of de Proeverij, met diverse warme en koude hapjes. Geen grote salades maar diverse kleine creatieve gerechtjes die tezamen als maaltijd voldoen. Of toch liever het Market Place arrangement, met vier verschillende eetkraampjes, van Asian Wok, tot live visbereidingen.

 

Er is voor ieder wat wils. Als u in het Witte Paard uw personeelsfeest wilt houden, nemen wij al uw zorgen uit handen. Met onze ruime keuze in arrangementen zit er altijd iets voor uw bedrijf bij. Wij hanteren ook vaste prijzen per persoon, ongeacht hoeveel er gedronken of gegeten wordt, dus u weet vooraf al hoeveel u kwijt bent. Wij informeren u graag naar alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden, dus neem snel contact met ons op voor een uitgebreide offerte op maat.

Bedrijfsfeesten

 

De verzorging van uw personeelsfeest is bij het Witte Paard in professionele handen. Wij beschikken over drie modern ingerichte zalen voor gezelschappen vanaf 20 personen.

Bruiloft

 

De mooiste dag van uw leven in een sfeer van gastvrijheid, gezelligheid, aandacht en liefde. Bij het Witte Paard wordt dit een onvergetelijke dag.

Feestzaal

 

Compleet verzorgde feestavond met swingende muziek, een drankarrangement, diverse koude en warme hapjes en verrassend entertainment.

 

Vergaderen

 

Van een zakelijke meeting, met een lunch of diner, tot aan een geheel verzorgd All-in Arrangement. Bij het Witte Paard kunnen wij u van alles voorzien.  

Offerte